11 Haziran 2012 Pazartesi

Öğretmenin çocuğu...

 iyi akşamlar ne kadar çok ara verdim yine:( üzgünüm ama bebekle gerçekten zor yetişiyorum. Neredeyse tüm vaktimi alıyor. Annemler biz karneleri verince gittiler. E tabi bizim kuzuyu okula götürmeye başladık bugün seminer çalışmalarımızın ilk günüydü. Kuzu uyuyunca müdür beyin odasına yatırdım ama telefon sesinden rahatsız olabileceğini düşündüm. Acemilik işte uyuyacağı yer düşünmemişim. Bakınırken sınıfıma daha önce komşum serap hanımın bizim kuzuyu oynatmak için sehpayı ters çevirdiğini hatırladım. hemen öğretmen masamı ters çevirdim duvara dayadım öğretmenler odasından koltuk minderi alıp içine serdim beşik gibi oldu canım benim ne kadar masum değil mi?
Öğretmen çocuğu olarak aslında yaşadığımız zorluklara pek yabancı değilim. Yine iyi bir döneme denk geldim anlayışlı bir okul müdürüm ve arkadaşlarım var. Arkadaşlarımdan dinlediğim kadar derse bebek arabası ile girmek zorunda kalanlar. Her gün 20 km bakıcı için götürüp geri gelip okula giden öğlen gidip alan tekrar bırakan ... Öyle çok ki neyse ki şanslı sayılırım. Bu sene oğluma ailem baktı sevgi ile muntazam bakılarak büyüdü kuzum. Seneye de gelin dedim ancak zorda kalırsanız dediler bakalı hayırlısı. Üç hafta böyleyiz artık kolaylılar bizeeeeeeeee.


Bu arada eşim yine bir kova balıkla döndü bu zamanlar istavrit zamanıymış akşam saatlerinde çıkıyor. Her gün balık var menüde bekleriz:)

                 Bir tane de eşkine (kaya levreği) gelmiş oltaya-yine parlamış flaşı unuttuk-
Kızarmış halini çekemeden tabağa koymuş eşim bir daha kine artık sevgiyle kalın :))))))))


6 yorum:

  1. yerim ben onu maaşallah.Ne güzel pratik bir yatak olayı olmuş.Balıklarda çok güzel.Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederiz aslında önce çok üzüldüm ama sonra alıştım. Balıklarda beraber olsun:)

    YanıtlaSil
  3. Masumum.. Ah kuzucuğum ya.. Allah nazardan saklasın. Çalışan anne olmak ne demek çok iyi bilirim. Çileler çekeriz, perişan oluruz. Hem biz hem bebeğimiz. Sonra da an gelir kucağımıza torunumuzu verirler. Gençlikte çok yavaş geçen zamanın aslında nasıl da hızlı geçtiğini anlaveririz. Senin bebeğin de büyüyecek. Allah onu sağlıkla analı babalı büyütsün İnşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Annem hep söylerdi zor diye ben bu kadarını tahmin etmiyordum:( hele onu arkandan ağlarken bırakıp gitmek beni çok iyi anladığına eminim defalarca ağladım seneye ne yapacağız bakalım...Güzel dileklerin için teşekkür ederim

      Sil
  4. kıyamam ben bu bıdığa.. canım ya ... çok öpüyorum bıdığı... keyfi yerinde olsunda gerisi önemli değil dimi...
    balıklarda çok güzel görünüyor.. afiyet olsun size

    YanıtlaSil