4 Ocak 2012 Çarşamba

doğum iznim bitti:(

İlk defa ev hanımı olmayı çok istedim. Küçüklüğümden beri çalışan bir bayan olmak istemiştim. Çok şükür oldum da  ama şimdi kuzucum daha 2,5 aylık ve benim doğum iznim bitti. Gerçi arkadaşlarımı ve öğrencilerimi de özledim. Eşim ile aynı branşta ve köyde olunca benim yerime onu görevlendirdiler. İçim rahattı yani yarın başlıyorum. Küçük kuzuyu da götürüyoruz okula umarım iyi geçer. Neyse ki yarıyıl tatiline az kaldı. Okula götürüp götürmeme konusunda çok kararsız kaldım. Babamız boşta olunca ben dersteyken o ilgilenir tenefüslerde ben diye düşündüm. Umarım hasta etmeden getiririz :(
İlk görev yerimden bir resmim. Gazeteciler gelip haber yapmışlardı o zaman. Güzel resimler çekmişlerdi. Birde geleceklerinden benim haberim olsaydı. O gün uyanamamıştım apar topar servise(Okulum 40 km uzaktaydı). yetişmek için çıkmıştım. Bilsem azıcık özenirdim :)

5 yorum:

  1. Merak etmeyin..hasta olmaz.. Anne sütü aliyorsa o onu korur..
    Siz hasta olsaniz bile emzirmeye devam edin..sizin vücudunuzun olusturugu antikorperleride süt üzerinden alir.. Daha iyi korunur..benim doktorumun tavsiyeleriydi bunlar.. ;) yeni baslangic hayirli olsun.. Bizim ki de zor olmustu.. Ama merak etmeyin.. Hersey zamanla rayina oturur..

    YanıtlaSil
  2. umarım herşey yolunda gider.ve bebeğiniz sağlıkla büyür. bende bebeğim on günlükken iş teklifi alınca çok korkup kabul etmemiştim.şimdi pişmanım.allah hayırlısını versin tabi sevgiler.ve hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim nar çiçeği içim rahatladı. Çok şükür rahat bir gün geçirdik. Kimse girmedi odaya bebeği rahatsız etmemek için girmedi. Tabi hayırlısı olsun mihrimah ama müdürle konuştum dönem bitene kadar rapor alacağım. Eşim ile aynı branş dayız o benim yerime de devam edecek sağ olsun teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  4. Ay bana yorum yazmışın ya nasıl okuduysam hamile anlamışım seni:)geleyim ziyarete dedim neyse bebek büyümüş bile hayırlı olsun canım:)

    YanıtlaSil
  5. beklerim çok da sevinirim teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil